La Ciutat Vella que volem (2 febrer 2013)

Cartell CV Batega

Jornada “La Ciutat Vella que Volem”

2 de febrer de 2013 a les 18.00 hores

Ca Revolta

El 17 de novembre de 2012 durant la celebració de la primera diada Ciutat Vella Batega vam fer una reunió per parlar sobre la situació del barri, les perspectives que es tenen des de els diferents col·lectius i les possibles propostes d’acció conjunta. Se’n definiren, bàsicament, tres línies de treball:

  • La rehabilitació del barri: més enllà de les inversions per a turistes o per a l’oci mercantilista existeixen necessitats d’equipaments bàsics (habitatges socials, parcs infantils, horts urbans, zones per a l’esport…) i gestionats des de baix. Més enllà d’una suma anònima de vides aïllades volem recuperar la identitat col·lectiva del barri.
  • La participació ciutadana: existeixen vies formals de participació amagades per la burocràcia que és possible aprofitar? Som capaços de crear formes de participació activa més enllà de les institucionalitzades?
  • La marginalitat: Busquem els punts en comú entre el desig de fer fora del barri els negocis que es lucren de la misèria dels més desafavorits i la lluita integral i de soca-arrel contra les injustícies que les afavoreixen.
  • Ens posem en farina?

Sense que això signifique tancar-nos estrictament en aquests temes, però partint del treball fet, ens proposem i us proposem continuar definint línies d’actuació conjunta. Potenciant els treballs que ja s’estan fent i obrint noves vies d’acció, de col·laboració i de suport mutu.

El proper dissabte 2 de febrer hem quedat a Ca revolta per fer un berenaret i continuar parlant-ne.

Porteu (si us va bé) alguna coseta per compartir i intentarem reprendre un diàleg obert, estructurat i constructiu per continuar fent barri.

Podeu trobar més informació de la convocatòria i de les conclusions de la primera jornada a:

https://www.facebook.com/CiutatVellaBatega?fref=ts

Feu córrer la veu: Ciutat Vella Batega!

One response to “La Ciutat Vella que volem (2 febrer 2013)

  1. Retroenllaç: 02/01/13, La Viutat Vella que volem (València) - ALTER 21

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s