Continuem recuperant el Solar de la Botja (barri dels Velluters)


Amb acompanyament d’un agradable ambient de treball col·lectiu, dissabte 4 de febrer ha tingut lloc una altra jornada de manteniment del Solar de la Botja (c/ Recaredo, barri dels Velluters), solar de propietat pública abandonat des de fa més de 20 anys i que, des de juliol de 2011, està sent recuperat per l’Assemblea Ciutat Vella i Botànic.

En esta ocasió la faena va consistir en una regada general (faveres, plataneres, parres, i altres espècies plantades a la tardor), el desherbat de la zona de faveres i la recollida de fems diversos.

Com sol passar en estos casos, l’energia acumulada es desbordà en forma de noves propostes d’acció col·lectiva… però això és una altra història.

Si tens interés en participar en estes tasques de manteniment (que en primavera ens poden donar agradables sorpreses) pots posar-te en contacte amb nosaltres escrivint a enconstruccio@googlegroups.com

2 responses to “Continuem recuperant el Solar de la Botja (barri dels Velluters)

  1. Hola, mi sobri y yo nos lo pasamos genial el sábado a pesar de que teníamos que irnos pronto. Para la próxima tenemos que acordarnos de llevar bolsas de basura tamaño XXXL y llevaré una prolongación para la manguera. Se me acaba de ocurrir!… cuando empiece el calorcillo ¡podemos regar en bañador!

  2. Si senyora!! això és visió de futur i la resta són tonteries…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s